وقت آشپزی 1

 

خوب این اولین قسمت پکیج که کاملا در حال و هوای تابستون غرق

بشیدنیشخند

در ادامه میریم سراغ دسر تابستونی

مواد لازم : بستنی ، فالوده میوه ای ، پودر ژله

این دسر روش تهیه بسیار ساده ای داره ، بستنی رو که باید از بازار

تهیه کنید (خسته نباشید;) )، که بسته به سلیقه ی خودتون میتونه

وانیلی ، شکلاتی یا میوه ای باشه که من توصیه میکنم وانیلی باشه ،

چون با توجه به طعم فالوده و ژله بهتره طعم دار نباشه.

فالوده رو هم از بازار تهیه میکنید( بازم خسته نباشید;) ) میتونه طعم

دار باشه ، مثلا توت فرنگی یا طالبی .

میرسیم به ژله که طرز تهیه ی خیلی خیلی ساده ای داره! همونطور که

روی بسته های پودر ژله نوشته شده ( که بازم از بازار تهیه میکنید ;) )

پودر رو در یک لیوان آب در حال جوش حل میکنید و بعد از حل شدن یک

لیوان آب سرد بهش اضافه میکنید. بعد از بسته شدن ژله توی یخچال ،

قالب ژله رو بیرون میارید و با چنگال شروع میکنید به خرد کردن ژله ( هم بزنید ) .

قسمت آخر مربوط میشه به ریختن مواد توی ظروف مورد علاقه برای

پذیرایی. توجه داشته باشید ، اول از همه باید ژله رو توی ظرف بریزید

چون دیرتر از بستنی آب میشه و ته ظرف میمونه و شکل دسر خراب

نمیشه.

بعد از اون چند قاشق بستنی و بعدش هم فالوده ها رو روی بستنی

قرار میدید.

چنتا نکته اینجا اضافه میکنم؛

میتونید روی همه این مواد رو با نقل های رنگی، اسمارتیز یا شکلات تلخ

رنده شده یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید تزیین کنید.حتی از تکه

های میوه هم میتونید استفاده کنید.همه ی این ها بسته به سلیقه ی

شماست.

توصیه میکنم طعم فالوده و ژله رو نزدیک بهم انتخاب کنید چون ممکنه

مخلوط شدن طعم ها ، همه چی رو بهم بریزه !

و قسمت آخر:

 

اینم عکسش!

 

در پایان از همگی حلالیت میطلبم بابت عکسها ، مطمئن باشید هیچ

نیت شومی پشت انتخابشون نبودهنیشخند

 

شبتون خوش خمیازه

/ 12 نظر / 13 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ابرنگ

خیلی جالبه حتی سلیقه خودمون رو هم میتونیم واردش کنیم ,مثلا میتونیم نوع بستنیش رو به سلیقه خودمون انتخاب کنیم [نیشخند] بعد یه چیزی مگه ژله ابم میشه [نیشخند] نکته هایی که گفتی واقعا به جا بودن[دست] واسه من خیلی اشپزی خوبی بود باید از همینجا شروع کنم[نیشخند] دوباره ,دوباره با بستنی با روح و روان من بازی کردی [عصبانی] اخه چرا این کارارو میکنی من همین الان بستنی میخوام [ناراحت]

ساجده

خيلي دسر خوشمزه اي؛من خوردم؛حتما امتحانش كنيدباطعم هاي مختلف؛محبوبه جان عكسها واسه من هم بازنميشن

مائده

محبوبه جان خيلي ممنون بابت اين دسر خوشمزه البته هنوز نخوردما ولي عكسش كه اينو نشون ميده!! به قوله سحر بد جوري با روح و روانمون بازي كردي! خدا رو خوش نمياد! مخصوصا منم كه سرما خوردم و اين چيزا برام قدغنه قدغن!!! ميــــفهمي?!! ... نــــــــه!![نیشخند][چشمک]

فاطمه

الان هیچ نیت شومی پشت این عکسا نبود،نه?!![عصبانی] از دیشب تا حالا دلم گوجه سبز و چاقاله(شایدم چاغاله) بادوم با نمک میخواد[خوشمزه] وسط زمستون از کجا پیدا کنم?!![عصبانی] دسر هم خوشمزه به نظر میاد[خوشمزه]

najme

بــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــه[خوشمزه] این کارایی ک تو با ما میکنی تاوان سختی داره محبوبه[عصبانی] ولی دوس دارم این دسر رو بخورم وایــــــــــــــی اون گوجه سبزا رو ببین[خوشمزه] بابت پستت مرسی[تایید]

مهدی سیف آبادی

خوشبختانه من نسبت به بستنی خوردن در فصل زمستون کاملا ایزوله هستم ! الان فقط نوشیدنی های داغ ! :دی اما هوس گوجه سبز کردیم زیاد :) مرسی بابت آشپزی و دسر ! تابستون برسه امتحان میکنم [لبخند][گل]

برگ نگاه

مهدی سیف آبادی> لذتی که در خوردن بستنی توی زمستون اونم در هوای آزاد هست توی هیچ فصل دیگه ای نیست ، پیشنهاد میکنم این لذتو از دست ندید :)

amis

همون دسري بود که برامون درست کردي نه؟ اينقد تعريف کن خيلي هم خوشمزه نبودااا منم همينجورى همشو خودم ناراحت نشي[نیشخند]

amis

البته ببخشيد اون دسري که درس کردي با اين فرق داش کلا,فراموش کرده بودم,ولي خب خدايي اين يه چيز ديگس,من يکي کلا از بستني نميگذرم به هر شکلي که درست شده باشه,حالا که اينقدر ماهر شدي توى دسر درست کردن,به محض اينکه اومديم اهواز باىد برامون درست کنى و بياري خوابگاه,دانشگاه نيار چون دست زياد ميشه, گيس و گيس کشى و از اين حرفا, ولي افرين خوب توضيح داده بودى فقط فک ميکنم همون توضيحات روي پاکت بيشتر کمکمون کنه[نیشخند]

برگ نگاه

amis> اون دسری که واستون درس کردم ، بستنی داشت؟! یادم نیست چی به خوردتون دادم[نیشخند] میارم ولی مسئولیت محافظتم با خودته [نیشخند]